Skip to main content

Iværksætteri

Thy Erhvervsinvest ønsker at støtte op om de lokale iværksættere i Thy og omegn og hjælpe dem godt på vej med deres drømme, idéer og mål for virksomheden. 

Hvad er iværksætteri?

Iværksætteri spænder bredt. Fra den lille lokale håndværkervirksomhed med én ansat til den globale IT-virksomhed med unicorn potentiale. Det eneste fællestræk er måske i virkeligheden, at de er nyopstartede. 

Thy Erhvervsinvest står klar til en dialog om investering, men de nødvendige kompetencer og ressourcer afhænger naturligvis af virksomheden og det marked, den agerer i. Det er vores erfaring, at den éne faktor, som gør den største forskel, er dig som iværksætter. Din energi og evne til at drive og skabe. Idéen skal være god og forretningsplanen realistisk, men vigtigst af alt skal du have lysten og drivet til at føre idéen helhjertet ud i livet og gå planken ud.

Rådgivning og støtte

Med Thy Erhvervsinvest som investor i din iværksættervirksomhed, får du en professionel medejer, som kan være med til at sikre ro i maven. Som iværksætter kan man blive i tvivl om stort set hvad som helst, når man igen og igen bliver udfordret på sin idé og retning. Vi er altid til rådighed med sparring og kan støtte dig og din virksomhed på stort set alle områder. Hvis vi kommer til kort, kan vi trække på hjælp i vores netværk.

Vi har været med til at starte et utal af virksomheder, så alle de formelle ting omkring det at starte og drive virksomhed, har vi ret godt styr på.

Nedenfor kan du se nogle af vores investeringscases i iværksætteri, og hvordan setuppet omkring dem er eller har været.