Skip to main content

Lokale investorer træder ind i BV Trappen’s ejerkreds

Thy-virksomheden BV Trappen i Koldby styrker sit lokale tilhørsforhold. Det sker ved, at to lokale investorer indtræder i ejerkredsen.

I en pressemeddelelse oplyses det, at adm. direktør Peter Vang har overtaget aktiemajoriteten i virksomheden, og samtidigt indtræder både virksomheden Dolle A/S
og Thy Erhvervsinvest A/S som medejere af virksomheden.

Peter Vang, der siden 2016 har stået i spidsen for trappeproducenten, glæder sig til samarbejdet med de to nye lokale investorer:

– Med det nye ejerskab har vi sikret en stærk lokal forankring af BV Trappen, og samtidigt tilfører de nye ejere både viden, erfaring og konkrete forretningsmæssige udviklingsmuligheder, der kan forstærke den gode udvikling, vi har haft i de seneste år, udtaler fortæller han.

Med investeringen i BV Trappen har Thy Erhvervsinvest taget endnu et skridt mod målet om at udvikle erhvervspotentialer og virksomheder i Thy og omegn med risikovillig kapital, ledelsesmæssig sparring og adgang til et professionelt og stærkt netværk. For direktør Robert Hove er der på mange måder tale om et skoleeksempel for fondens investeringer:

– Vi er med til at sikre, at en meget veldrevet virksomhed forbliver på lokale hænder, og samtidigt tilføres BV Trappen nye strategiske kompetencer og partnerskaber, der kan bistå ledelsen i ambitionen om fortsat vækst og udvikling i de kommende år, siger han i pressemeddelelsen.

Samarbejdet med Dolle A/S anses som en stor mulighed for at realisere både synergier og nye afsætningsmuligheder allerede på kort sigt. Virksomheden er nemlig blandt verdens førende trappeproducenter, og ifølge CEO Francois Grimal passer investeringen i BV Trapper perfekt i virksomhedens strategi:

– Vi stoppede produktion af specialtrapper i 2011, men har mærket øget efterspørgsel fra markedet, og vores salgsselskaber har længe ønsket at disse produkter igen kunne indgå i vores sortiment. Jeg er derfor overbevist om, at det samarbejde, vi nu indleder med BV Trappen, vil resultere i nogle gode synergier på både afsætning og indkøb i begge virksomheder.

Fakta om investeringen i BV Trappen

Branche:
Produktion af specialtrapper

Ejerskab:
20 %

Anden finansiering fra TEI:
Lån

Hjemmeside:
https://bv-trappen.dk/

Vil du vide mere om Thy Erhvervsinvest?

Hør, hvad vi kan gøre for din virksomhed