Skip to main content

Incendium nyder godt af lokalt investeringsselskab

Siden Thy Erhvervsinvest investerede i teknologi-virksomheden Incendium, har virksomheden gennemgået en stor udvikling.

Tilbage i 2017 lavede Thy Erhvervsinvest deres første investering.

Siden investeringen er det gået stærkt for Incendium, der ser tilbage på et godt samarbejde.

- Vi har de sidste fem år haft et rigtigt godt og udbytterigt samarbejde med Thy Erhvervsinvest. Vi har haft stor glæde af deres kompetencer, der har hjulpet os på vej til der, hvor vi er i dag, lyder det fra Incendiums administrerende direktør, Thomas Baun.

Siden 2017 er virksomheden gået fra fire til otte medarbejdere og fra at levere løsninger til kunder i Danmark og Norge, leverer de i dag til kunder rundt om i verden.

Mere end bare kapital

Med investeringen i Incendium fulgte der mere end bare en kapitalindsprøjtning.

Thy Erhvervsinvest var med deres erfaring og viden inden for forretningsudvikling med til at sætte retningen for fremtiden.

- Når vi går ind i virksomheder, gør vi det igennem et aktivt ejerskab. Det betyder, at virksomhederne får mere end bare pengene. I Incendiums tilfælde bidrog vi til, at virksomheden fik udarbejdet og nedskrevet en strategi. En strategi der danner grobund for det, de er blevet til i dag, siger direktør hos Thy Erhvervsinvest, Thomas Sandal Hansen.

Netop denne del af samarbejdet er noget af det, Incendium værdsætter:

- Vi har haft stor glæde af Thy Erhvervsinvests kompetencer, herunder særligt deres hjælp til strategiarbejdet. Når vi har vaklet, har de fastholdt os i strategien, og de har støttet os i, at det er den rigtige vej, vi går. Det har været en tryghed for os, at vi fik nogle mennesker med, der både kunne bidrage økonomisk og ikke mindst med deres viden. Den tryghed og tillid har gjort, at vi turde tage nogle chancer. Nogle chancer der har ført os til der, hvor vi er i dag, siger Thomas Baun.

Succes i udlandet

Når Thy Erhvervsinvest investerer i lokale virksomheder, er det blandt andet med det formål at skabe vækst og arbejdsplader i Thy.

- Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Incendium, som har arbejdet hårdt for at komme dertil, hvor de er i dag. Vi har hjulpet dem godt i gang og bidraget med det, vi kan. Det vil vi fortsætte med, men vi er også åbne for at tage andre investorer med ind, der kan noget andet, end vi kan. Det kunne f.eks. være en partner, som kunne sætte fart på Incendiums succes i udlandet, siger Thomas Sandal Hansen.

Hos Incendium ser man det ligeledes som en helt naturlig udvikling at tage nye investorer ind for at få nye og mere specialiserede kompetencer med på rejsen.

- Vi har været rigtig glade for, at Thy Erhvervsinvest for fem år siden investerede i os. Vi har udviklet os meget siden, og nu står vi i en helt anden situation end i 2017. Derfor er vi på udkig efter investorer, der kan hjælpe os med at udvikle os endnu mere, siger Thomas Baun.

 

Branche:
Software indenfor livestreaming og video

Ejerskab:
25 %

Anden finansiering fra TEI:
Ingen

Hjemmeside:
https://www.incendium.dk/

Vil du vide mere om Thy Erhvervsinvest?

Hør, hvad vi kan gøre for din virksomhed