Aktuelt

Den 1. marts kunne Michael Lyhne Mathiesen endelig se gevinsten af lang tids intensivt arbejde, da han overtog nøglerne til Fiskehuset på havnen i Thisted. Noget der er blevet muligt med hjælp fra et stærkt lokalt erhvervssamarbejde.

Efter fem år og fire investeringer er Thy Erhvervsinvest blevet en etableret spiller med privat kapital til at skabe vækst, udvikling og arbejdspladser i Thy. Læs artikel i Nordjyske. 

Thy-virksomheden BV Trappen i Koldby styrker sit lokale tilhørsforhold. Det sker ved, at to lokale investorer indtræder i ejerkredsen.

I en pressemeddelelse oplyses det, at adm. direktør Peter Vang har overtaget aktiemajoriteten i virksomheden, og samtidigt indtræder både virksomheden Dolle A/S
og Thy Erhvervsinvest A/S som medejere af virksomheden.

Peter Vang, der siden 2016 har stået i spidsen for trappeproducenten, glæder sig til samarbejdet med de to nye lokale investorer:

– Med det nye ejerskab har vi sikret en stærk lokal forankring af BV Trappen, og samtidigt tilfører de nye ejere både viden, erfaring og konkrete forretningsmæssige udviklingsmuligheder, der kan forstærke den gode udvikling, vi har haft i de seneste år, udtaler fortæller han.

Med investeringen i BV Trappen har Thy Erhvervsinvest taget endnu et skridt mod målet om at udvikle erhvervspotentialer og virksomheder i Thy og omegn med risikovillig kapital, ledelsesmæssig sparring og adgang til et professionelt og stærkt netværk. For direktør Robert Hove er der på mange måder tale om et skoleeksempel for fondens investeringer:

– Vi er med til at sikre, at en meget veldrevet virksomhed forbliver på lokale hænder, og samtidigt tilføres BV Trappen nye strategiske kompetencer og partnerskaber, der kan bistå ledelsen i ambitionen om fortsat vækst og udvikling i de kommende år, siger han i pressemeddelelsen.

Samarbejdet med Dolle A/S anses som en stor mulighed for at realisere både synergier og nye afsætningsmuligheder allerede på kort sigt. Virksomheden er nemlig blandt verdens førende trappeproducenter, og ifølge CEO Francois Grimal passer investeringen i BV Trapper perfekt i virksomhedens strategi:

– Vi stoppede produktion af specialtrapper i 2011, men har mærket øget efterspørgsel fra markedet, og vores salgsselskaber har længe ønsket at disse produkter igen kunne indgå i vores sortiment. Jeg er derfor overbevist om, at det samarbejde, vi nu indleder med BV Trappen, vil resultere i nogle gode synergier på både afsætning og indkøb i begge virksomheder.

Artikel hentet fra: https://www.limfjordupdate.dk/lokale-investorer-traeder-ind-i-bv-trappens-ejerkreds 

Thy Erhvervsinvest er flyttet i nye lokaler i Thy & Co Huset på Tilstedvej 73 i Thisted. Her har vi rigtig fine faciliteter til det daglige arbejde og til møder med investorer, virksomheder og samarbejdspartnere. Vi inviterer meget gerne indenfor. ...

Den tidligere leder af Hanstholm - Thisted - Sydthy Auto og Dæk's Thistedafdeling, Anders Stignæs, har pr. 1. juni, sammen med den lokale investeringsfond Thy Erhvervsinvest overtaget auto- og dækfirmaet, der har 25 ansatte. Med ejerskiftet er det sikret, at firmaet bliver på lokale hænder, selv om der var stor interesse fra større dæk-kæder for at overtage virksomheden. Anders ...

I februar foretog Thy Erhvervsinvest sin første investering i den lokale virksomhed Incendium A/S. Direktør og medstifter Thomas Baun fortæller om samarbejdet:  "Incendium og Thy Erhvervsinvest har nu samarbejdet i et års tid.De indledende samtaler startede sidste efterår, og i februar faldt aftalerne med Thy Erhvervsinvest på plads. Set fra Incendiums side, har vi fået udbytte ...

Kapitalfonden Thy Erhvervsinvest er en realitet og er stiftet med en solid kapital på 15 mio. kr. Vi ønsker at investere i udvikling af virksomheder i Thy – til gavn for den enkelte virksomhed og for erhvervsudviklingen i området. Derfor vil vi rigtig gerne høre fra dig, hvis du eller din virksomhed står foran kapitalkrævende investeringer, vækstinitiativer eller generationsski ...

Thy Erhvervsinvest foretager nu sin første investering i en lokal virksomhed. Det bliver i tech-virksomheden Incendium, som laver professionelle streamingløsninger, og allerede blandt andet har Politiet, Beredskabsstyrelsen og mange andre som kunder. – Incendium har kolossalt stort potentiale, og det siger også noget om de store muligheder vi ser for erhvervsudviklingen i Thy, ...